Home » Aperitive, salate, sosuri » Pastă picantă pentru coaste
Aperitive, salate, sosuri

Pastă picantă pentru coaste

Cum să pregătești niște coaste delicioase pe grătar? Folosind o pastă făcută chiar de tine.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 2 linguri boia dulce
  • 2 linguri boia iute
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1 lingură + 1 linguriță sare grunjoasă
  • 2 lingurițe oregano uscat
  • un praf scorțișoară
  • 5 căței usturoi mărunțiți
  • 1/2 cană ulei floarea soarelui

Modalitate de preparare:

  1. Combinați toate ingredientele într-un castron.
  2. Amestecați până la omogenizare.
  3. Ungeți cu această pastă coastele sau carnea pentru grătar.
  4. Se poate păstra la frigider până la 2 zile.
  5. Pasta obținută ajunge pentru 1-1,5 kg carne.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.