Home » Aperitive, salate, sosuri » Păstârnac crocant
Aperitive, salate, sosuri

Păstârnac crocant

pastarnac crocant

Învață secretul unei gustări sănătoase, potrivită pentru întreaga familie.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 rădăcini de păstârnac, mărime medie
  • ueli floarea soarelui
  • 1 linguriță pudră curry
  • sare

Modalitate de preparare:

  1. Curățați păstârnacul, apoi tăiați capetele și cu ajutoul unui curățător de legume sau mandolină, tăiați fiecare păstârnac pe lungime în felii subâiri.
  2. Turnați ulei într-o cratiță și încingeți uleiul la 180 de grade.
  3. Prăjiți în baia de ulei feliile fine de păstârnac.
  4. Prăjiți câte 2-3 minute, până devin rumene și crocante.
  5. Agitați cu lingura pentru a ajuta feliile de păstârnac să fie uniforme.
  6. Scoateți cu o spumieră și transferați într-o farfurie în care ați pus hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.
  7. Presărați chips-urile cu curry și sare imediat pentru a le aromatiza.
  8. Păstrați fiecare rundă de prăjeală în cuptor pentru a le menține gustarea calfă.
  9. Serviți imediat.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.