Învață secretul unei gustări sănătoase, potrivită pentru întreaga familie.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 4 rădăcini de păstârnac, mărime medie
- ueli floarea soarelui
- 1 linguriță pudră curry
- sare
Modalitate de preparare:
- Curățați păstârnacul, apoi tăiați capetele și cu ajutoul unui curățător de legume sau mandolină, tăiați fiecare păstârnac pe lungime în felii subâiri.
- Turnați ulei într-o cratiță și încingeți uleiul la 180 de grade.
- Prăjiți în baia de ulei feliile fine de păstârnac.
- Prăjiți câte 2-3 minute, până devin rumene și crocante.
- Agitați cu lingura pentru a ajuta feliile de păstârnac să fie uniforme.
- Scoateți cu o spumieră și transferați într-o farfurie în care ați pus hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.
- Presărați chips-urile cu curry și sare imediat pentru a le aromatiza.
- Păstrați fiecare rundă de prăjeală în cuptor pentru a le menține gustarea calfă.
- Serviți imediat.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu