Home » Vegetarian & vegan » Păstârnac dulce la cuptor
Vegetarian & vegan

Păstârnac dulce la cuptor

O combinație inedită cu păstârnac copt și sirop de arțar.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții:6-8

Ingrediente:

  • 600 g păstârnac curățat
  • 2 linguri ulei vegetal
  • 3 linguri sirop de arțar
  • 3 crenguțe de cimbur, alese doar frunzele

Modalitate de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 200- 220 grade Celsius.
  2. Combinați păstârnacul într-o tavă împreună cu uleiul, siropul de arțar, frunzele de cimbru și sare de mare după gust.
  3. Coaceți timp de 35-40 de minute, până când se înmoaie și devine lipicios.
  4. Completați cu un praf de sare înainte de servire.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.