- Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Plasați toate ingredientele, exceptând parmezanul, într-un robot de bucătărie.
- Pulsați la viteză mare până când veți obține o pastă omogenă.
- Transferați pasta într-o cratiță și lăsați-o să fiarbă la foc mic pentru 5 minute.
- Scurgeți pastele de excesul de apă, amestecați-le cu sosul de legume și serviți cu parmezn ras și busuioc proaspăt.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 350 g paste
- 1 morcov, tocat mărunt
- 1/2 ceapă tocată mărunt
- 1/2 tijă apio, tocată mărunt
- 6-8 roșii alungite, tocate mărunt
- 1 lingurișă oregano uscat
- 1 linguriță sos pesto roșu
- 2 linguri oțet de zmeură
- parmezan ras
- frunze de busuioc proaspăt
Paste cu legume în doar 10 minute timp de preparare.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu