- Pune cartfoii tăiați cuburi să fiarbă într-o cantitate suficentă de apă cu sare.
- Când cartofii sunt fierți adaugă pastele făinoase și fierbe-le conform instrucțiunilor de pe pachet, iar cu 4 minute înainte de expirarea timpului de fierbere, adaugă fasolea verde.
- Cât timp fierb pastele, pune toate ingredientele de la sos într-un blender și procesează.
- Adaugă jumătate de cană de lichid în care au fiert pastele peste sos și procesează înca jumătate de minut.
- Scurge cartofii, pastele și fasolea și adaigă-le într-o tigaie.
- Toarnă peste ele sosul pesto, iar dacă mai este nvoie, adaugă apă de la fiert.
- Servește-le imediat cu semințe de pin măcinate.
Credit Foto: Fotolia/ Giuseppe Porzani
Poza principala
Pentru sos:
- 100 g frunze busuioc
- 100 g parmezan ras
- 1 cățel usturoi
- 200 ml ulei măsline
Pentru paste :
- 500 g cartofi tăiați cuburi mici
- 500 g paste făinoase
- 200 g fasole verde
- semințe pin ( opțional )
Pastele făinoase, soluția rapidă pentru cină. Iar cu această rețetă aromată vei impresiona garantat.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu