Home » Paste alla genoveze

Paste alla genoveze

  1. Pune cartfoii tăiați cuburi să fiarbă într-o cantitate suficentă de apă cu sare.
  2. Când cartofii sunt fierți adaugă pastele făinoase  și fierbe-le conform instrucțiunilor de pe pachet, iar cu 4 minute înainte de expirarea timpului de fierbere, adaugă fasolea verde. 
  3. Cât timp fierb pastele, pune toate ingredientele de la sos într-un blender și procesează. 
  4. Adaugă jumătate de cană de lichid în care au fiert pastele peste sos și procesează înca jumătate de minut. 
  5. Scurge cartofii, pastele și fasolea și adaigă-le într-o tigaie. 
  6. Toarnă peste ele sosul pesto, iar dacă mai este nvoie, adaugă apă de la fiert.
  7. Servește-le imediat cu semințe de pin măcinate.

  Credit Foto: Fotolia/ Giuseppe Porzani

 

Poza principala

pasta_alla_genovese.jpg

Pentru sos: 

  • 100 g frunze busuioc
  • 100 g parmezan ras
  • 1 cățel usturoi
  • 200 ml ulei măsline

Pentru paste :

  • 500 g cartofi tăiați cuburi  mici
  • 500 g paste făinoase
  • 200 g fasole verde
  • semințe pin ( opțional )

 

Pastele făinoase, soluția rapidă pentru cină. Iar cu această rețetă aromată vei impresiona garantat.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.