Home » Promo » Paste casarecce cu mazare, prosciutto si sos de smantana
Promo

Paste casarecce cu mazare, prosciutto si sos de smantana

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

In timp ce pastele se fierb, puneti uleiul si untul intr-o tigaie, la foc potrivit. Dupa ce untul s-a topit, puneti ceapa si caliti pana se inmoaie. Adaugati usturoiul si lasati inca un minut. Puneti apoi prosciutto-ul si caliti pentru inca un minut. Puneti mazarea, stingeti totul cu vin si fierbeti pana cand acesta s-a evaporat. Adaugati smantana, sarea si piperul si lasati sa fiarba pana cand smantana scade. Daca pastele nu s-au fiert inca, luati tigaia cu sos de pe foc pana cand acestea sunt gata.

Scurgeti pastele fierte si puneti-le intr-un bol rezistent la caldura. Puneti sosul peste paste, adaugati parmezanul si busuiocul si amestecati. Decorati cu frunze de busuioc si serviti fierbinte.

Poza principala

casarecce-pasta-with-cream-sauce-and-peas_400.jpg

450 g paste casarecce
1 lingura ulei de masline
1 lingura unt fara sare
3/4 cana ceapa maruntita
1 lingura usturoi maruntit
600 g prosciutto taiat foarte fin
375 g smantana groasa
1/4 cana vin alb
3/4 cana mazare congelata
sare, piper negru proaspat maruntit
3/4 cana parmezan ras
cateva frunze de busuioc

Pastele pot fi preparate in multe feluri, iar acesta este cu siguranta unul dintre cele mai gustoase.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE