Taie fideluță carnea de pui. Bate oul, încorporează amidonul și toarnă peste pui. Încinge uleiul într-o tigaie și rumenește fâșiile de pui. Scoate-le apoi într-un castron.
Pune în uleiul înfierbântat mixul de legume, sărează după gust, presară ghimbirul și toarnă sosul de soia. Amestecă să nu se prindă de tigaie.
Adaugă apoi tulpina apio tăiată felii subțiri, iar spre final carnea. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe plic și servește-le apoi lângă amestecul de carne și legume.
foto: Photoland/Photocuisine
Furnici in copac
Poza principala
Galerie foto
300 g paste chinezești
4 piepți de pui
1 pungă mix de legume congelate
1 tulpină apio
1 ou
5 linguri cu ulei
2 linguri cu sos de soia
1 linguriță cu amidon
1 linguriță cu ghimbir măcinat
sare
Un preparat ușor de pregătit, rapid și foarte gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu