Dificultatea nu ridică probleme atunci când vorbim despre paste.
Timp de preparare: rapid
Dificultate: ușor
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 lingură ulei măsline
- 300 g praz, tăiat bucăți
- 8 felii bacon, tăiat cuburi
- 400 paste făinoase (penne, tagliatelle)
- 100 g brânză amestecată cu ierburi aromatice
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o tigaie mare antiaderentă.
- Se adaugă prazul și 2 linguri de apă, și se fierbe timp de aproximativ 10 minute până când începe să se înmoaie.
- Se adaugă baconul și se prăjește.
- Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Se scurg de excesul de apă, păstrând însă o cană din cantitatea de lichid.
- Încorporați brânza în amestecul de praz și șuncă, adăugând o parte din apa păstrată.
- Asezonați după gust și amestecați ușor până când brânza este topită.
- Adăugați amestecul în paste și amestecași.
- Potriviți gustul cu sare și piper și serviți imediat.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu