- Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- În acest timp, încingeți uleiul într-o tigaie și căliți ceapa pentru 3 minute, până când începe să se înmoaie.
- Adăugați baconul și gătiți pentru încă 5 minute.
- Turnați stocul fierbinte și aduceți totul în punctul de fierbere. Mențineți pe foc până când lichidul se reduce ușor.
- Adăugați mazărea și brânza gorgonzola.
- Continuați să gătiți până când mazărea se înmoaie și brânza se topește.
- La final adăugați spanacul și amestecați.
- Scurgeți pastele de excesul de apă.
- Adăugați-le peste legume, amestecați și serviți.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 350 g paste tip penne
- 1 lingură ulei vegetal
- 1 ceapă tocată mărunt
- 8 felii bacon afumat, tocate
- 200 ml stoc de legume, fierbinte
- 300 g mazăre congelată
- 150 g gorgonzola, tocată
- 250 g spanac
Ofera-le pastelor un plus de aroma si culoare. Spanacul este o alegere potrivita.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu