Paste cu bacon, spanac si gorgonzola

  1. Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. În acest timp, încingeți uleiul într-o tigaie și căliți ceapa pentru 3 minute, până când începe să se înmoaie.
  3. Adăugați baconul și gătiți pentru încă 5 minute.
  4. Turnați stocul fierbinte și aduceți totul în punctul de fierbere. Mențineți pe foc până când lichidul se reduce ușor.
  5. Adăugați mazărea și brânza gorgonzola.
  6. Continuați să gătiți până când mazărea se înmoaie și brânza se topește.
  7. La final adăugați spanacul și amestecați.
  8. Scurgeți pastele de excesul de apă.
  9. Adăugați-le peste legume, amestecați și serviți.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

paste_cu_bacon_spanac_si_gorgonzola.jpg

  • 350 g paste tip penne
  • 1 lingură ulei vegetal
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 8 felii bacon afumat, tocate
  • 200 ml stoc de legume, fierbinte
  • 300 g mazăre congelată
  • 150 g gorgonzola, tocată
  • 250 g spanac
Ofera-le pastelor un plus de aroma si culoare. Spanacul este o alegere potrivita.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE