Vegetarian & vegan

Paste cu brânză albastră și nuci

paste cu branza albastra

Pastele cu brânză albastră și nuci reprezintă o rețetă pe cât de simplă, pe atât de bună!

Ingrediente (4 porții)

  • 400 g paste tip penne
  • 25 g unt
  • 1 ceapă tăiată felii subțiri
  • 1 cățel de usturoi zdrobit
  • 1 lingură salvie proaspătă, tocată
  • 100 g brânză cu mucegai albastru
  • 1 mână nuci tocate, prăjite

Mod de preparare

  1. Puneți pastele la fiert și gătiți-le conform indicațiilor de pe ambalaj.
  2. Separat, topiți untul într-o cratiță și căliți ceapa până devine ușor aurie.
  3. Adăugați usturoiul și salvia și mențineți pe foc pentru încă 2 minute.
  4. Îndepărtați tigaia de pe sursa de foc.
  5. Scurgeți pastele, păstrând o cantitate de lichid într-o cană.
  6. Amestecați pastele cu ceapa și brânza tăiată cuburi peste care adăugați 2 linguri din apa în care au fiert pastele..
  7. Serviți cu nuci tocate și prăjite.

 

 

Sursă foto: 123RF

 
 
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE