- Pregătiți paste conform instrucțiunilor de pe pachet, în apă cu sare.
- Cât timp pastele se fierb ocupați-vă de sos.
- Introduceți în blender busuiocul, conserva de anșoa, coaja și sucul de la 1 lămâie și 1-2 linguri cu apă fiartă.
- Adăugați usturoiul, ardeiul iute și parmezanul ras.
- Procesați toate ingredientele până la obținerea unei consistențe fine.
- Scurgeți pastele, iar în apa în care au fiert acestea, adăugați buchețelele de broccoli și mențineți pe foc până când acestea se înmoaie.
- Într-o tigaie prăjiți semințele de pin până devin aurii.
- Turnați pastele într-un castron mare.
- Adăugați broccoli bine scurs de excesul de apă și sosul.
- Presărați parmezan ras, avocado feliat subțire și semințele de pin.
- Stropiți cu ulei de măsline și serviți imediat.
Credit Foto: Fotolia/ giulianocingoli
Poza principala
- 300 g paste făinoase
- 50 g file anșoa
- 2 mâini busuioc
- 2 căței usturoi
- 1 ardei iute
- 1 căpățână broccoli
- 1 lămâie
- 50 g parmezan
- 50 g semințe pin
- 2 avocado
O combinație de paste făinoase gustoase și aromate.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu