Paste cu calamari

  1. Turnați câteva linguri cu ulei de măsline într-o tigaie și adăugați feniculul tocat împreună cu semințele de fenicul zdrobite.
  2. Prăjiți la foc mediu pentru 5 minute.
  3. Măriți flacăra și adăugați vinul, ardeiul iute și calamarii.
  4. Amestecați și gătiți până când lichidul scade la jumătate.
  5. Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
  6. Potriviți gustul sosului cu sare și piper.
  7. Când pastele sunt gata, scurgeți-le într-o strecurătoare păstrând 1 cană din zeama în care au fiert.
  8. Amestecați pastele cu calamarii și turnați 4 linguri cu ulei de măsline.
  9. Presărați pătrunjelul tocat și apa de la paste dacă mai este nevoie.
  10. Repartizați pastele în farfurie și serviți cu coajă de lămâie.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

spaghetti_cu_calamari.jpg

  • ulei de măsline
  • 1 bulb fenicul, tocat
  • 2 căței usturoi, feliați
  • 2 lingurițe semințe fenicul zdrobite
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ardei iute roșu, feliat subțire
  • 4 calamari mici, tăiați rondele
  • 450 g paste făinoase tip spaghetti
  • 1 legătură pătrunjel
  • coaja de la 1 lămâie
Ai musafiri la cină? Încântă-i cu o porție de paste cu calamari și fenicul.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE