Am pus jumatate de punga de paste penne, doi carnati de Plescoi, vreo 4 oua de prepelita proaspete de prepelita doi catei de usturoi, o ceapa micuta, o jumatate de ardei iute, doua linguri de smantana, o jumatate de baton de branza de capra, sare, piper, oregano si busuioc uscat. Tocam usturoiul, ceapa, ardeiul si carnatul, dupa care le calim putin in tigaie.
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet si apoi le clatim repede cat sa nu se raceasca. Peste ele aruncam continutul din tigaie, smantana, branza de capra, ouale de prepelita, asezonam cu condimentele mentionate mai sus si amestecam bine pana se omogenizeaza tot.
Se servesc calde si imediat, cat este sosul cremos.
Pofta mare!
Descopera si alte retete Good Food Quickly:
paste penne
2 carnati de Plescoi
4 oua de prepelita
2 catei de usturoi
1 ceapa mica
½ ardei iute
2 linguri de smantana
½ baton de branza de capra
sare, piper, oregano si busuioc uscat
Adaugă comentariu