1. Potriviti cuptorul la 200 de grade.
2. Gatiti pastele potrivit instructiunilor de pe ambalaj.
3. Puneti smantana intr-o tigaie fierbinte, apoi adaugati majoritatea branzei Cheddar, a mustarului si a condimentelor. Amestecati pana cand cascavalul se topeste. Puneti pastele in tigaie si amestecati bine.
4. Impartiti amestecul in vasele termorezistente, apoi presarati painea pe deasupra, iar apoi restul de Cheddar.
5. Coaceti totul la cuptor pentru 10-15 minute sau pana cand branza se topeste si cubuletele de paine se rumenesc.
Poza principala
Galerie foto
150 g paste penne
100 ml smantana
100 g branza Cheddar, rasa
1 lingura mustar frantuzesc
sare si piper
1-2 felii paine alba, coaja indepartata, taiata cubulete
2 vase termorezistente
Iubitorii de paste trebuie sa incerce aceasta reteta, deoarece branza Cheddar in combinatie cu mustarul le va oferi pastelor un gust deosebit.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu