- Taie frunzele de cicoare în fâșii subțiri și baconul cubulețe.
- Prăjește baconul într-o tigaie pe foc domol, până când începe să își lase grăsimea.
- Scoate baconul și prăjește ceapa în aceeași tigaie, la care adaugă un praf de boia iute, ulei de măsline și baconul prăjit în prealabil.
- Călește totul pentru câteva minute, menținând focul mic.
- Adaugă cicoarea, supa de legume și sare după gust.
- Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe cutie, iar când sunt gata adaugă-le peste amestecul de cicoare.
- Servețte pastele cu civetă.
Credit Foto: Fotolia/ Grafvision
Poza principala
- 300 g paste tip melcișori
- 150 g cicoare roșie
- 200 ml supă legume
- 100 g bacon
- 4 linguri ulei măsline
- 1 ceapă mare
- boia iute
- sare
- 6 fire civetă
Ce combinație minunată de paste cu bacon și cicoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu