Home » Mâncăruri » Paste cu cicoare
Mâncăruri

Paste cu cicoare

  1. Taie frunzele de cicoare în fâșii subțiri și baconul cubulețe.
  2. Prăjește baconul într-o tigaie pe foc domol, până când începe să își lase grăsimea.
  3. Scoate baconul și prăjește ceapa în aceeași tigaie, la care adaugă un praf de boia iute, ulei de măsline și baconul prăjit în prealabil.
  4. Călește totul pentru câteva minute, menținând focul mic.
  5. Adaugă cicoarea, supa de legume și sare după gust.
  6. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe cutie, iar când sunt gata adaugă-le peste amestecul de cicoare.
  7. Servețte pastele cu civetă.

  Credit Foto: Fotolia/ Grafvision

Poza principala

paste_cu_cicoare.jpg

  • 300 g paste tip melcișori
  • 150 g cicoare roșie
  • 200 ml supă legume
  • 100 g bacon 
  • 4 linguri ulei măsline
  • 1 ceapă mare
  • boia iute
  • sare
  • 6 fire civetă
Ce combinație minunată de paste cu bacon și cicoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.