Pentru iubitorii de usturoi, o rețetă cât se poate de simplă.
Paste cu ciuperci și usturoi
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 450 g paste fierte și scurse de excesul de apă
- 6 lingurițe unt
- 10 căței de usturoi
- 450 g ciuperci, feliate
- 1 linguriță busuioc uscat
- 1/4 linguriță sare
- piper
- 2 lingurițe ulei măsline
- 2 lingurițe pătrunjel tocat
- parmezan pentru servit
Modalitate de preparare:
- Într-o tigaie topiți 2 lingurițe de unt.
- Adăugați usturoiul pentru 1 minut, apoi ciupercile și busiocul uscat.
- Gătiți până când ciupercile sunt gata.
- Adăugați restul untului și uleiul de măsline.
- Amestecați și îndepărtați tigaia de pe sursa de foc.
- Amestecați sosul cu pastele fierte și adăugați pătrunjelul tocat.
- Serviți cu parmezan ras.
Pentru un plus de culoare, puteți adăuga roșii trase la tigaie sau la grill.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu