Paste cu conopida crocanta si sos de rosii

  1. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade.
  2. Tapetați o tavă de cuptor cu hârtie de copt.
  3. Așezați conopida feliată, stropiți cu uleiul de măsline și amestecai cu mâinile pentru a distribui uleiul uniform pe toate bucățile de conopidă.
  4. Presărați sare și piper, apoi introduceți tava în cuptor pentru 20 de minute.
  5. Scoateți tava, întoarceți conopida, presărați parmezanul pe deasupra și gătiți pentru încă 18-20 de minute, până când conopida este fragedă și caramelizată pe margini.
  6. Între timp aduceți un vas cu apă în punctul de fierbere și adăugați pastele.
  7. Fierbeți al dente conform instrucțiunilor de pe cutie.
  8. Când sunt gata, scurgeți-le și adăugați 1 lingură cu ulei de măsline pentru a preveni lipirea.
  9. Repartizați pastele în boluri, adăugați sos de tomate și conopidă crocantă.
  10. Serviți cu parmezan ras sau fulgi de chili.

  Credit Foto: Fotolia/Marco Mayer

Poza principala

paste_cu_conopida.jpg

  • 1 conopidă
  • 2-3 linguri ulei măsline
  • 30 g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 230 g paste 
  • 700 g pastă tomate 
  • opțional : parmezan, fulgi chili, piper
Conopida la cuptor, crocantă și cu parmezan ras, un deliciu adăugat în porția de paste alături de sos roșu.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE