- Gătiți pastele conform instructiunilor de pe cutie.
- Scurgeți-le și plasați-le din nou în oală.
- Încălziți untul într-o tigaie.
- Adăugați prazul tăiat rondele împreună cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
- Amestecați ocazional și mențineți pe foc pentru 5-7 minute, până când prazul se înmoaie.
- Adăugați creveții spălați și curățați împreună cu coaja de lămâie.
- Mențineți pe foc pentru încă 4 minute.
- Adăugați smântână și 1/2 linguriță sare peste paste.
- Fierbeți la foc mic pentru 1-2 minute, amestecând constant.
- Adăugați amestecul de creveți și spanacul spălat în prealabil.
- Serviși pastele calde cu parmezan.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 300 g paste făinoase
- 2 linguri unt
- două fire praz
- sare
- piper măcinat
- coaja rasă de la 1 lămâie
- 200 g smântână
- 300 g spanac
Cine a zis ca prazul este bun doar la ciorbă? Uite o rețetă elegantă și aromată.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu