Supe și ciorbe

Paste cu creveti, spanac si praz

  1. Gătiți pastele conform instructiunilor de pe cutie. 
  2. Scurgeți-le și plasați-le din nou în oală.
  3. Încălziți untul într-o tigaie. 
  4. Adăugați prazul tăiat rondele împreună cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. 
  5. Amestecați ocazional și mențineți pe foc pentru 5-7 minute, până când prazul se înmoaie.
  6. Adăugați creveții spălați și curățați împreună cu coaja de lămâie.
  7. Mențineți pe foc pentru încă 4 minute.
  8. Adăugați smântână și 1/2 linguriță sare peste paste.
  9. Fierbeți la foc mic pentru 1-2 minute, amestecând constant.
  10. Adăugați amestecul de creveți și spanacul spălat în prealabil.
  11. Serviși pastele calde cu parmezan.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

paste_cu_praz_si_creveti.jpg

  • 300 g paste făinoase
  • 2 linguri unt
  • două fire praz 
  • sare 
  • piper măcinat
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • 200 g smântână
  • 300 g spanac
Cine a zis ca prazul este bun doar la ciorbă? Uite o rețetă elegantă și aromată.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE