Paste cu dovleac si rucola

  1. Taie dovleacul în fâșii subțiri. 
  2. Procedează la fel cu ceapa, apoi călește-o în 5 linguri cu ulei de măsline, la care adaugă semințele de pin și un vârf de cuțit cu boia iute.
  3. Călește totul pentru 1 minut , apoi adaugă dovleacul și lasă legumele la înăbușit pentru 5-6 minute. 
  4. În acest timp fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
  5. Adaugă pastele fierte peste amestecul de legume, urmate de ricotta și rucola.
  6. Îndepărtează de pe sursa de foc și servește preparatul cald.

  Credit Foto: Fotolia/ jenausmax

Poza principala

paste_cu_dovleac__si_rucola.jpg

  • 350 g paste
  • 400 g dovleac
  • 80 g frunze rucola
  • 50 b brânzică tip ricotta
  • 30 g ceapă
  • ulei măsline
  • 2 linguri semințe de pin
  • boia iute
  • sare
Paste și iar paste. Cea mai delicioasă alegere pentru o cina rapidă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE