- Taie dovleacul în fâșii subțiri.
- Procedează la fel cu ceapa, apoi călește-o în 5 linguri cu ulei de măsline, la care adaugă semințele de pin și un vârf de cuțit cu boia iute.
- Călește totul pentru 1 minut , apoi adaugă dovleacul și lasă legumele la înăbușit pentru 5-6 minute.
- În acest timp fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
- Adaugă pastele fierte peste amestecul de legume, urmate de ricotta și rucola.
- Îndepărtează de pe sursa de foc și servește preparatul cald.
Credit Foto: Fotolia/ jenausmax
Poza principala
- 350 g paste
- 400 g dovleac
- 80 g frunze rucola
- 50 b brânzică tip ricotta
- 30 g ceapă
- ulei măsline
- 2 linguri semințe de pin
- boia iute
- sare
Paste și iar paste. Cea mai delicioasă alegere pentru o cina rapidă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu