Home » Paste cu dovleac

Paste cu dovleac

  1. Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Într-o tigaie, topiți untul, iar când acesta începe să sfârâie, adăugați făina și gătiți la foc potrivit amestecând continuu, timp de 2 minute.
  3. Adăugați usturoiul tocat și mențineți pe foc încă 30 de secunde.
  4. Turnați laptele împreună cu rozmarinul.
  5. Creșteți căldura și gătiți pentru 5-6 minute, până când sosul începe să se îngroașe.
  6. Amestecați sosul cu piureul de dovleac și condimentați cu scorțișoară, sare și piper.
  7. Amestecați cu un tel pentru a omogeniza compoziția.
  8. Adăugați pastele și serviți imediat.
  9. Presărați parmezan, fulgi de chili și rozmarin. 

 Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

paste_cu_dovleac.jpg

  • 225 g paste tip fettucine
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură făină
  • 2 căței usturoi
  • 1 linguriță rozmarin
  • 450 ml lapte degresat
  • 100 g brânză capră
  • 250 g piure dovleac
  • 1/8 linguriță scorțișoară
  • 1/4 linguriță sare
  • piper
  • parmesan ras pentru servire
  • un vârf cuțit fulgi chili
Pastele, solutia cea mai rapida si gustoasa, iar aceasta varianta este absolut psectaculoasa.
Numar de portii
3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE