- Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Într-o tigaie, topiți untul, iar când acesta începe să sfârâie, adăugați făina și gătiți la foc potrivit amestecând continuu, timp de 2 minute.
- Adăugați usturoiul tocat și mențineți pe foc încă 30 de secunde.
- Turnați laptele împreună cu rozmarinul.
- Creșteți căldura și gătiți pentru 5-6 minute, până când sosul începe să se îngroașe.
- Amestecați sosul cu piureul de dovleac și condimentați cu scorțișoară, sare și piper.
- Amestecați cu un tel pentru a omogeniza compoziția.
- Adăugați pastele și serviți imediat.
- Presărați parmezan, fulgi de chili și rozmarin.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 225 g paste tip fettucine
- 1 lingură unt
- 1 lingură făină
- 2 căței usturoi
- 1 linguriță rozmarin
- 450 ml lapte degresat
- 100 g brânză capră
- 250 g piure dovleac
- 1/8 linguriță scorțișoară
- 1/4 linguriță sare
- piper
- parmesan ras pentru servire
- un vârf cuțit fulgi chili
Pastele, solutia cea mai rapida si gustoasa, iar aceasta varianta este absolut psectaculoasa.
Numar de portii
3
Facebook Comments
Adaugă comentariu