- Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
- Într-o pungă specială pentru a găti la cuptor, combinați fâșiile de curcan, sosul de soia, amidonul de porumb și piperul de lămâie.
- Agitați punga energic și introduceți la cuptor pentru 30 de minute.
- Vărsați conținutul acesteia într-o tigaie la foc mediu și gătiți pentru 2-3 minute.
- Adăugați ceapa, feliile de lămâie și continuați să gătiți până când nu mai sunt translucide.
- Încorporați spanacul și mențineți pe foc până când acesta se ofilește.
- Turnați amestecul peste pastele fierbinți și scurse de excesul de apă.
- Serviți cu pătrunjel proaspăt și zeamă de lămâie.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 450 g paste făinoase tip linguine
- 600 g carne curcan tăiată fâșii
- 1 lingură sos de soia
- 1 lingură oțet de vin alb
- 2 lingurițe amidon de porumb
- 1 linguriță piper de lămâie
- 2 linguri ulei măsline
- 6 fire ceapă verde, tocată
- 1 lămâie, tăiată în 10 felii
- 1 cățel usturoi tocat fin
- 150 g spanac proaspăt, spălat și uscat
Răspuns final, paste aromate cu lămâie pentru o cină în familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu