Aceste paste cremoase sunt numai bune pentru o masă în familie sau pentru a fi luate la birou.
Ingrediente (4 porții)
- 350 g paste făinoase
- 140 g broccoli, buchețele
- 100 g boabe de soia congelate
- 100 g mazăre congelată
- 150 g mascarpone
- 85 g parmezan ras
- frunze de busuioc
Mod de preparare
- Gătiți pastele într-o oală, urmând instrucțiunile de pe ambalaj.
- În ultimele 3 minute, adăugați mazărea, broccoli și soia.
- Scurgeți pastele și legumele de excesul de apă, păstrând într-o cană câteva linguri cu zeamă.
- Transferați ingredientele într-o tigaie și adăugați brânza mascarpone, coaja de lămâie și sucul de la aceasta, parmezanul ras, frunzele de busuioc, apa de la paste și condimente după gust.
- Amestecați pentru a combina aromele, apoi distribuiți pastele în farfurii și serviți.
Sursă foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu