Vegetarian & vegan

Paste cremoase cu legume și lămâie

paste cremoase

Aceste paste cremoase sunt numai bune pentru o masă în familie sau pentru a fi luate la birou.

Ingrediente (4 porții)

  • 350 g paste făinoase
  • 140 g broccoli, buchețele
  • 100 g boabe de soia congelate
  • 100 g mazăre congelată
  • 150 g mascarpone
  • 85 g parmezan ras
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

  1. Gătiți pastele într-o oală, urmând instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. În ultimele 3 minute, adăugați mazărea, broccoli și soia.
  3. Scurgeți pastele și legumele de excesul de apă, păstrând într-o cană câteva linguri cu zeamă.
  4. Transferați ingredientele într-o tigaie și adăugați brânza mascarpone, coaja de lămâie și sucul de la aceasta, parmezanul ras, frunzele de busuioc, apa de la paste și condimente după gust.
  5. Amestecați pentru a combina aromele, apoi distribuiți pastele în farfurii și serviți.

 

 

Sursă foto: 123RF

 
 
 
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE