Fierbi pastele asa cum scrie pe pachet.Decojesti rosiile si tai pulpa in cubulete.cureti ceapa si usturoiulsi le tai feliute subtiri.Pui uleiul sa se incinga intr-o tigaie si calesti ceapa si usturoiu.Pui si rosiile,sare,piper.Le lasi impreuna 5-10 minute.Dupa acest timp pui maslinele,caperele(1,2)si busuiocul.Scurgi pastele de apa in care au fiert,le torni peste amestecul din tigaie si le amesteci cu sosul.
400 g peste
400 g rosii
1 ceapa
1 catel de usturoi
3 linguri ulei de masline
sare
piper
50 g masline negre
30 g capere
busuioc
400 g rosii
1 ceapa
1 catel de usturoi
3 linguri ulei de masline
sare
piper
50 g masline negre
30 g capere
busuioc
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu