Mâncăruri

Paste cu nuci si ciuperci

  1. Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
  2. Încălziți untul într-o tigaie și adăugați baconul.
  3. Gătiți pentru 2 minute până când devine crocant.
  4. Adăugați ciupercile, rozmarinul și usturoiul.  Amestecați ocazional și mențineți pe foc pentru 5-6 minute.
  5. Adăugați creme fraiche, nucile și brânza rasă. Gătiți încă 2 minute
  6. Adăugați pastele scurse bine peste sos și pătrunjelul tocat.
  7. Distribuiți în farfurii și serviți cu parmezan.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

paste_cu_ciuperci_si_nuci.jpg

  • 500 g paste făinoase
  • 40 g unt
  • 200 g bacon fâșii
  • 2 căței usturoi
  • 2 lingurițe rozmarin tocat
  • 200 g ciuperci, feliate
  • 200 ml creme fraiche
  • 100 g brânză Cedar, rasă
  • 50 g nuci tocate
  • 1 legătură pătrunjel tocat
Folosește pastele preferate pentru o rețetă delicioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE