Paste cu nuci si creveti

  1. Taie ceapa solzișori și zdrobește nucile. 
  2. Apoi călește-le în ulei de măsline bine încins.
  3. Adaugă în tigaie, creveții spălați și sare după gust.
  4. Toarnă brandy-ul și lasă să  fiarbă, iar când lichidul s-a evaporat adaugă smântâna lichidă.
  5. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe cutie. 
  6. Scurge-le și amestecă-le cu creveții.
  7. Servește-le imediat cu pătrunjel tocat și roșii cherry. 

 Credit Foto: Fotolia/ 

Poza principala

tagliatelle_cu_nuci_si_creveti.jpg

  • 400 g paste tip tagliatelle
  • 300 g creveți
  • 250 ml smântână lichidă
  • 80 g nuci 
  • 8 roșii cherry
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 lignuri ulei măsline
  • 1 ceapă
  • sare
  • 120 ml brandy 
Nuci, creveti si paste, totul asezonat cu patrunjel si insotit de un vin alb. Cina perfecta.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE