- Taie ceapa solzișori și zdrobește nucile.
- Apoi călește-le în ulei de măsline bine încins.
- Adaugă în tigaie, creveții spălați și sare după gust.
- Toarnă brandy-ul și lasă să fiarbă, iar când lichidul s-a evaporat adaugă smântâna lichidă.
- Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
- Scurge-le și amestecă-le cu creveții.
- Servește-le imediat cu pătrunjel tocat și roșii cherry.
Credit Foto: Fotolia/
Poza principala
- 400 g paste tip tagliatelle
- 300 g creveți
- 250 ml smântână lichidă
- 80 g nuci
- 8 roșii cherry
- 1 legătură pătrunjel
- 3 lignuri ulei măsline
- 1 ceapă
- sare
- 120 ml brandy
Nuci, creveti si paste, totul asezonat cu patrunjel si insotit de un vin alb. Cina perfecta.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu