- Opărește roșiile pentru câteva secunde în apă fiartă, pentru a putea fi decojite.
- Scoate-le semințele și taie-le feliuțe.
- Taie dovleceii rondele subțiri, iar fileurile de pește în bucăți potrivite.
- Călește ceapa tocată mărunt într-o tigaie cu ulei de măsline și usturoi.
- Adaugă dovleceii și călește totul pentru câteva minute la foc mic.
- Adaugă bucățile de pește și roșiile apoi stropește cu vin alb.
- Condimentează cu sare și piper după gust și lasă pentru 3-4 minute pe foc.
- Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe cutie.
- Se scurg bine de excesul de apă și se adaugă peste amestecul de pește și legume.
- Adaugă măghiranul și servește preparatul cald.
Credit Foto: Fotolia/ denio109
Poza principala
- 350 g paste la alegere
- 200 g pește la alegere ( file )
- 2 dovlecei
- 1 ceapă
- 3 linguri vin alb
- 2 roșii
- 3 linguri ulei măsline
- 1 legătură măghiran
- sare
- piper
Adaugă peștele preferat într-o porție generoasă de paste cu roșii și dovlecel.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu