Mâncăruri

Paste cu peste si rosii

  1. Opărește roșiile pentru câteva secunde în apă fiartă, pentru a putea fi decojite.
  2. Scoate-le semințele și taie-le feliuțe.
  3. Taie dovleceii rondele subțiri, iar fileurile de pește în bucăți potrivite.
  4. Călește ceapa tocată mărunt într-o tigaie cu ulei de măsline și usturoi.
  5. Adaugă dovleceii și călește totul pentru câteva minute la foc mic.
  6. Adaugă bucățile de pește și roșiile apoi stropește cu vin alb.
  7. Condimentează cu sare și piper după gust și lasă pentru 3-4 minute pe foc. 
  8. Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe cutie.
  9. Se scurg bine de excesul de apă și se adaugă peste amestecul de pește și legume. 
  10. Adaugă măghiranul și servește preparatul cald. 

  Credit Foto: Fotolia/ denio109

Poza principala

paste_cu_peste_rosii_si_zucchini.jpg

  • 350 g paste la alegere
  • 200 g pește la alegere ( file )
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapă
  • 3 linguri vin alb
  • 2 roșii 
  • 3 linguri ulei măsline
  • 1 legătură măghiran
  • sare
  • piper 
Adaugă peștele preferat într-o porție generoasă de paste cu roșii și dovlecel.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE