1. Taiati in 4 rosiile proaspete si scoateti semintele si pulpa. Taiati-le impreuna cu rosiile galbene si usturoiul. Puneti-le intr-un robot de bucatarie sau blender cu migdalele si amestecati-le putin.
2. Adaugati bulionul si apoi frunzele de cimbru in bucati mai mici.
3. Amestecati pentru cateva secunde, cu robotul pe „LOW”, apoi turnati incet uleiul de masline. Amestecati parmezanul ras si condimentele.
4. Scurgeti bine pastele, puneti-le la loc in cratita in care le-ai fiert si amestecati cu destul sos, pentru a acoperi bine pastele.
250 g paste, fierte
pentru pesto:
4 rosii normale
4 jumatati de rosii galbene
1-2 catei de usturoi, curatati
30 de migdale
3 linguri de bulion de rosii
6 linguri de parmezan ras
cateva frunze de cimbru
sare si piper negru macinat
Adaugă comentariu