Home » Paste cu piept de curcan

Paste cu piept de curcan

1. Taie pieptul de curcan în felii, condimentează-l și rumenește-l într-o tigaie cu puţin unt.
2. Separat, taie dovleceii rondele și presară un praf de sare. Lasă-i să se scurgă, apoi rumenește-i într-o tigaie de teflon.
3. Într-un bol, amestecă roșiile tăiate felii, rucola, pastele, fierte separat, dovleceii și carnea.
4. Potrivește de sare și stropește totul cu ulei de măsline.
Poza principala

19-07-2012_1.jpg

1/2 piept de curcan
150 g fundite
100 g rucola
2 dovlecei
2 rosii
1 lingura cu unt
ulei de masline
sare

Când se anunță prieteni la masă, pe nepusă masă, pregătește pastele cu piept de curcan și vei trage lozul câștigător!
Numar de portii
4
Facebook Comments