Home » Paste cu pui și parmezan

Paste cu pui și parmezan

1.Fierbe aldente pastele în apă cu sare și pune-le la scurs.

2.Între timp, călește ceapa tocată fin în puțin ulei, iar când a devenit translucidă adaugă ciupercile tăiate potrivit.

3.Când și acestea sunt pătrunse, adaugă bucățile de friptură de pui și roșii tocate după preferință.

4.Lasă pe foc câteva minute, dă deoparte și potrivește gustul de cimbru, sare și piper proaspăt măcinat.

5.Adaugă amestecul peste pastele scurse, rade deasupra parmezan și garnisește cu busuioc Servește imediat.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

paste_cu_pui_si_parmezan_mi.jpg

300 g paste linguini

resturi de friptură de pui

2-3 ciuperci

1 ceapă mică

4-5 roșii (proaspete, conservate în apă, congelate)

50 g parmezan

cimbru, busuioc

ulei, sare, piper

O cină rapidă cu paste, care te scapă și de resturile de friptură de pui de prin frigider.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE