1.Fierbe aldente pastele în apă cu sare și pune-le la scurs.
2.Între timp, călește ceapa tocată fin în puțin ulei, iar când a devenit translucidă adaugă ciupercile tăiate potrivit.
3.Când și acestea sunt pătrunse, adaugă bucățile de friptură de pui și roșii tocate după preferință.
4.Lasă pe foc câteva minute, dă deoparte și potrivește gustul de cimbru, sare și piper proaspăt măcinat.
5.Adaugă amestecul peste pastele scurse, rade deasupra parmezan și garnisește cu busuioc Servește imediat.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
300 g paste linguini
resturi de friptură de pui
2-3 ciuperci
1 ceapă mică
4-5 roșii (proaspete, conservate în apă, congelate)
50 g parmezan
cimbru, busuioc
ulei, sare, piper
O cină rapidă cu paste, care te scapă și de resturile de friptură de pui de prin frigider.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu