1. Incalzeste cuptorul. Pune o oala cu apa pe foc, adauga sare si pastele si fierbe-le pana se inmoaie. Scurge-le bine si lasa-le deoparte.
2. Pentru sos – Incalzeste untul si uleiul intr-o tigaie. Adauga prazul si ciupercile si prajeste-le 2 minute. Combina supa de ciuperci si zeama de pui. Adauga amestecul in oala impreuna cu cimbrul. Asteapta sa dea in clocot si lasa la fiert timp de 2 minute. Indeparteaza de pe foc, adauga pastele, apoi puiul fiert si taiat, amesteca si asezoneaza cu sare si piper.
3. Pune amestecul intr-o tava de copt, presara branza si lasa la cuptor. Se serveste imediat.
apa
2g sare
350g paste spirale
Pentru sos
15g de unt
15g ulei
500g piept de pui fara os, fiert si taiat fasii
6 tulpini de praz, taiate felii
250g de ciuperci, taiate
60ml de supa de ciuperci
250ml de zeama de pui
15g de frunze proaspete de cimbru
sare si piper negru
150g de branza cheddar rasa
Adaugă comentariu