1. Preincalziti cuptorul. Puneti sfecla rosie, salvia, usturoiul, zaharul, uleiul, sarea si piperul intr-un vas termorezistent si amestecati bine. Dati totul la cuptor pentru 30 de minute sau pana cand sfecla rosie este moale si caramelizata. Curatati usturoiul, zdrobiti-l si tineti-l cald separat.
2. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le. Adaugati branzeturile, sfecla si usturoiul zdrobit. Potriviti de sare si piper si serviti.
Poza principala
Galerie foto
800 g sfecla mica
5 catei de usturoi
125 g frunze de salvie
15 g zahar brun
60 ml ulei de masline
sare si piper negru proaspat macinat
400 g paste
250 g parmezan ras
250 g branza mascarpone
125 g branza de capra, faramata
Rapid si usor, acest preparat cu sfecla rosie este cu adevarat spectaculos si sanatos.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu