Home » Paste cu somon

Paste cu somon

1. Pune pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, opărește mazărea. Într-un castron, amestecă pastele scurse cu mazărea, somonul rupt în fâșii și verdeaţa tocată fin.

2. Stropește totul cu uleiul de măsline amestecat energic cu trei linguri cu zeamă de lămâie. Potrivește gustul de sare și lasă la rece câteva minute, ca să se întrepătrundă aromele.

3. Compoziţia astfel obţinută, repartizeaz-o în pahare și servește cu felii de lămâie.

 

Somon cu scoici si legume

Poza principala

paste_cu_somon_shutterstock_130541369_mica.jpg

200 g paste scoici

100 g somon afumat

3 linguri cu mazăre din conservă

1 lămâie

1 legătură de pătrunjel

5 linguri cu ulei de măsline

sare

 

Somon cu sos tartar

Vrei să pregătești cina rapid? Alege să prepari salata de paste cu somon.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.