1.Pune pastele la fiert in apa cu un praf de sare si o lingura cu ulei de masline. Separat, opareste spanacul si taie fileul de somon fasii.
2.Intre timp, topeste untul. Adauga parmezanul, smantana si ricotta. Trage de pe foc si amesteca energic. Presara un praf de nucsoara si potriveste gustul de sare si piper.
3.Intr-un castron, amesteca pastele scurse bine cu spanacul tocat si fasiile de somon afumat. Toarna deasupra sosul din branzeturi si amesteca usor.
Poza principala
Galerie foto
250 g spaghete
150 g file de somon afumat
300 g spanac congelat sau proaspat
ulei de masline
Pentru sos
50 g unt
100 ml smantana dulce
1 lingura cu branza ricotta
50 parmezan
nucsoara
sare
piper
Cand nu ai nimic pregatit pentru cina, pastele cu somon sunt o alegere inspirata. Usor de facut, satioase si gustoase!
Numar de portii
425
Calorii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu