1. Pune pastele la fiert in apa cu sare. Pentru a nu se lipi pastele intre ele, adauga o lingura cu ulei de masline.
2. Separat, caleste ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit. Adauga ciupercile, taiate in felii nu foarte subtiri. Lasa-le sa se inabuse pana scade toata zeama pe care au lasat-o.
3. Toarna faina inmuiata intr-o cescuta cu apa calda si smantana de soia. Lasa sa dea intr-un clocot, potriveste gustul de sare si aromatizeaza cu rozmarin.
4. Serveste pastele bine scurse cu o portie buna de sote de ciuperci.
Revista Femeia de Azi
Poza principala
Galerie foto
200 g paste tip fundite
500 g ciuperci
1 ceapa
2 catei de usturoi
125 ml smantana de soia
1 lingura cu faina
rozmarin
ulei de masline
sare
Aceste paste pot fi o garnitura ideala daca sunteti in pana de idei. In plus, le puteti servi linistiti celor care tin post.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu