1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le, pastrand o parte o parte din apa pentru a inmuia taiteii.
2. In acest timp, incalzeste jumatate din uleiul de masline si prajeste baconul. Scoate-l din oala si pune-l deoparte. Caleste ceapa pana devine aurie. Adauga spanacul si amesteca.
3. Adauga amestecul de bacon si spanac cu pastele, restul de ulei, sosul de ardei iute si jumatate din branza feta. Restul de branza pastreaza-o pentru decorare.
Poza principala
400g de paste
60ml ulei de masline
250g bacon, taiat marunt
Doua cepe medii, taiate felii
400g de spanac
30-60ml de sos de ardei iute
200g de branza feta
Vrei sa gatesti pastele si altfel decat in stilul traditional? Iti propunem o reteta de paste cu spanac, feta si bacon pe care o poti savura in familie sau cu prietenii.
Numar de portii
6
Calorii
544 kcal
Facebook Comments
Adaugă comentariu