1. Umpleti o cratita mare cu apa si puneti-o la fiert. Puneti sare, apoi adaugati pastele si usturoiul, lasand amestecul sa fiarba pana ce pastele sunt gata. Scurgeti pastele si inlaturati usturoiul. Raciti pastele sub un jet de apa rece.
2. Taiati sparanghelul in bucati de 2,5 cm, lasand capetele intregi. Incalziti uleiul si prajiti sparanghelul timp de 2 minute pana ce acesta se inmoaie. Puneti pastele si ciupercile si fierbeti la o temperatura potrivita, amestecand continuu. Serviti cu parmezan ras si asezonati cu piper negru proaspat macinat.
Poza principala
Galerie foto
200 g spaghete
1 capatana de usturoi curatat si taiat
200 g sparanghel proaspat
45 ml ulei masline
1 cutie ciuperci scurse
50 g parmezan ras
Rasfata-ti iubitul sau iubita de Ziua Indragostitilor cu aceste paste delicioase.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu