1.Călește usturoiul feliat în una-două linguri cu ulei de măsline.
2.După 2-3 minute adaugă dovlecelul și ciupercile tăiate cubulețe, asezonează cu piper și sare și lasă să se pătrundă legumele.
3.Când a mai scăzut zeama, adaugă roșiile tăiate în sferturi, presară oregano și mai lasă să fiarbă 3-4 minute.
4.Separat, rumenește șunca tăiată cubulețe și fierbe pastele în apă cu sare.
5.Amestecă pastele fierte și scurse cu șunca și amestecul de legume, potrivește gustul de sare, piper și oregano și, la nevoie, mai toarnă puțin ulei de măsline deasupra.
credit foto: © Marco Mayer – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
300 g paste tuburi
1 dovlecel
200-300 g șuncă
10-12 roșii cherry
1-2 căței de usturoi
1-2 ciuperci
oregano
ulei de măsline
sare
piper
Paste cu sunca si dovlecei, un preparat ideal pentru toți ai casei.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu