Home » Paste cu suncă si dovlecei

Paste cu suncă si dovlecei

1.Călește usturoiul feliat în una-două linguri cu ulei de măsline.

2.După 2-3 minute adaugă dovlecelul și ciupercile tăiate cubulețe, asezonează cu piper și sare și lasă să se pătrundă legumele.

3.Când a mai scăzut zeama, adaugă roșiile tăiate în sferturi, presară oregano și mai lasă să fiarbă 3-4 minute.

4.Separat, rumenește șunca tăiată cubulețe și fierbe pastele în apă cu sare.

5.Amestecă pastele fierte și scurse cu șunca și amestecul de legume, potrivește gustul de sare, piper și oregano și, la nevoie, mai toarnă puțin ulei de măsline deasupra.

credit foto: © Marco Mayer – Fotolia.com

Poza principala

fotolia_69046919_subscription_xxl.jpg_c_marco_mayer_-_fotolia.com_mica.jpg

300 g paste tuburi

1 dovlecel

200-300 g șuncă

10-12 roșii cherry

1-2 căței de usturoi

1-2 ciuperci

oregano

ulei de măsline

sare

piper

Paste cu sunca si dovlecei, un preparat ideal pentru toți ai casei.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.