Home » Mâncăruri » Paste cu ton, masline verzi si capere
Mâncăruri

Paste cu ton, masline verzi si capere

  1. Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Scurgeți de excesul de apă și păstrați câteva linguri. 
  3. Într-o tigaie cu ulei de măsline adăugați pastele și restul ingredientelor și mențineți până când încep să se infuzeze, pentru aproximativ 1 minut.
  4. La final stropiți cu cele 2-3 linguri de apă păstrate de la paste și serviți imediat
  5. Puteți adăuga parmezan și frunze de busuioc.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

paste_cu_ton_masline_verzi_si_capere.jpg

  • 400 g paste tip penne
  • 6 linguri ulei măsline
  • 2 căței usturoi
  • 400 g ton la conservă
  • 85 g măsline verzi
  • 2 linguri capere
  • 1 legătură pătrunjel, tocat
Această rețetă delicioasă face parte din categoria preparatelor simple și gustoase pentru cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE