Mâncăruri

Paste cu ton, masline verzi si capere

  1. Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Scurgeți de excesul de apă și păstrați câteva linguri. 
  3. Într-o tigaie cu ulei de măsline adăugați pastele și restul ingredientelor și mențineți până când încep să se infuzeze, pentru aproximativ 1 minut.
  4. La final stropiți cu cele 2-3 linguri de apă păstrate de la paste și serviți imediat
  5. Puteți adăuga parmezan și frunze de busuioc.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

paste_cu_ton_masline_verzi_si_capere.jpg

  • 400 g paste tip penne
  • 6 linguri ulei măsline
  • 2 căței usturoi
  • 400 g ton la conservă
  • 85 g măsline verzi
  • 2 linguri capere
  • 1 legătură pătrunjel, tocat
Această rețetă delicioasă face parte din categoria preparatelor simple și gustoase pentru cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE