Dacă-ți dorești o cină rapidă și cu puține calorii, rețeta de paste cu ton și sos de roșii e alegerea perfectă!
Număr de porții 4
Calorii 290
Ingrediente pentru paste cu ton și sos de roșii:
- 400 g tagliatele
- 1 cutie cu ton în ulei
- 2 căței de usturoi
- 1 ceșcuță cu sos de rosii
- busuioc uscat
- sare
- piper
Cum se prepară:
1. Pune pastele la fiert în apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet. Daca vrei sa nu se lipeasca între ele, adauga o lingurita cu ulei.
2. Separat, scurge uleiul din conserva într-o tigaie. Calește în el cateii de usturoi tocati marunt.
3. Adauga sosul de roșii și ½ lingurita cu busuioc. Lasa pe foc sa fiarba aproximativ 20 de minute, pâna scade.
4. Potrivește gustul de sare și piper. Pune tonul, lasa câteva minute pe foc, apoi rastoarna-l peste pastele scurse bine de apa.
De preferat ca aceste paste cu ton si sos de rosii sa fie servite imediat dupa preparare.

Care este rețeta voastră de paste favorită? Dar tonul în ce combinație îl mai preparați?
Facebook Comments
Adaugă comentariu