Mâncăruri

Paste cu trei feluri de branza

Text
Paste cu trei feluri de branza
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
paste_cu_3_feluri_de_branza_mg_0214_.jpg

Ingrediente

400 g paste făinoase tricolore
100 g cașcaval
100 g parmezan
100 g Feta
3 linguri smântână
3 ouă
2 lingurițe busuioc mărunțit uscat
25 g unt
sare

Mod de preparare

Fierbi pastele în apă ușor sărată, respectând timpul specificat pe ambalaj. Le scurgi în strecurătoare și le treci repede prin jet de apă rece.
Razi pe rând cele trei feluri de brânză și le pui în farfurii diferite. Bați ouăle cu smântâna, adăugând busuiocul și sare după gust.

Ungi cu unt o formă termorezistentă, în care așezi pastele în straturi, stropindu-le din belșug cu amestecul de ouă și smântână. Deasupra presari cele trei feluri de brânză rasă.
Introduci vasul în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, pentru 20-25 de minute. Sunt bune fierbinți, dar dacă vrei să le porționezi mai ușor, este bine să le lași să se mai răcească.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE