1. Toacă mărunt ceapa și usturoiul și aurește-le în puțin ulei încins. Adaugă ciupercile spălate și tăiate după preferință. Acoperă și lasă să scadă.
2. Când ciupercile s-au înmuiat, toarnă deasupra smântâna de gătit și lasă să dea câteva clocote.
3. Potrivește gustul de sare, piper și cimbru uscat și, în funcție de gust, mai poți adăuga un praf de nucșoară.
4. Pune în sosul de ciuperci pastele fusilli fierte și scurse, amestecă și servește-le imediat.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
1 kg de ciuperci
400 g paste fusilli
300 g smântână de gătit
1 ceapă
2 căței de usturoi
sare, piper, cimbru uscat
ulei
Pentru o cină rapidă, pregătește paste fusilli cu sos de ciuperci.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu