Home » Promo » Paste gratinate
Promo

Paste gratinate

1. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, apoi pune-le la scurs.

2. Încinge untul într-o crăticioară. Adaugă făina și amestecă repede.

3. Când s-a aurit făina, toarnă laptele călduț, amestecând ca să se dizolve cocoloașele.

4. După ce a dat într-un clocot, adaugă brânza/ cașcavalul, ceapa tăiată mărunt, sosul, sare, piper, muștarul măcinat.

5. Amestecă ușor și lasă până ce se topește brânza. Unge cu puțin ulei tava de copt, presară o parte din pesmet și așază un rând de paste.

6. Toarnă o parte din sos, adaugă jumătate din șunca tăiată în cubulețe, pune din nou un rând de paste, sosul de lapte și șuncă.

7. La final, presară restul de pesmet și dă la cuptorul încins 30 de minute sau până ce capătă o culoare aurie. Servește imediat.

 

Budincă de paste cu nucă

Poza principala

paste_gratinate_fotolia_28533359_subscription_xl.jpg_c_s.e._shooting_-_fotolia.com_mica.jpg

200 g paste tubulare cu ou 

150 g bacon

60 g unt

1 lingură cu făină

500 ml lapte

240 g brânză telemea/cașcaval

1 lingură cu ceapa

1/2 lingurița cu sos worcestershire

sare

piper

1/4 lingurița cu muştar pudră

2 linguri cu pesmet

ulei

 

Budincă de paste

Paste gratinate pentru o cina gustoasa.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.