- Încingeți uleiul într-o tigaie și adăugați ceapa, usturoiul și fulgii de ardei iute.
- Căliți la foc mic pentru 5 minute amestecând constant.
- Gătiți pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.
- Adăugați în tigaie roșiile din conservă, vinul roșu, oregano și amestecați pentru a combina aromele.
- Lăsați sosul la foc domol pentru 10 minute să fiarbă.
- Adăugați spanacul în tigaie pentru 1-2 minute. Scurgeți pastele și adăugați-le peste sosul de roșii.
- Amestecați și distribuiți pastele în farfurii și serviți cu parmezan ras.
- Dacă doriți să adăugați o sursă de proteină animală, vă recomandăm piept de pui tras la tigaie în unt.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 2 lingurițe ulei de măsline
- 1 ceapă tocată fin
- 2 căței de usturoi, zdrobiți
- 1/2 linguriță fulgi ardei iute
- 200 g paste din făină integrală
- 400 g roșii din conservă, tocate
- 100 ml vin roșu
- 1/2 linguriță oregano
- 125 g baby spanac
- 25 g parmezan
Cină cu paste delicioase, picante și aromate.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu