Paste integrale cu rosii si spanac

  1. Încingeți uleiul într-o tigaie și adăugați ceapa, usturoiul și fulgii de ardei iute.
  2. Căliți la foc mic pentru 5 minute amestecând constant.
  3. Gătiți pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.
  4. Adăugați în tigaie roșiile din conservă, vinul roșu, oregano și amestecați pentru a combina aromele.
  5. Lăsați sosul la foc domol pentru 10 minute să fiarbă.
  6. Adăugați spanacul în tigaie pentru 1-2 minute. Scurgeți pastele și adăugați-le peste sosul de roșii.
  7. Amestecați  și distribuiți pastele în farfurii și serviți cu parmezan ras. 
  8. Dacă doriți să adăugați o sursă de proteină animală, vă recomandăm piept de pui tras la tigaie în unt.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

paste_cu_rosii_si_spanac.jpg

  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • 1 ceapă tocată fin
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 1/2 linguriță fulgi ardei iute
  • 200 g paste din făină integrală
  • 400 g roșii din conservă, tocate
  • 100 ml vin roșu
  • 1/2 linguriță oregano
  • 125 g baby spanac
  • 25 g parmezan

 

Cină cu paste delicioase, picante și aromate.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE