Home » Paste la cuptor cu pui si ciuperci

Paste la cuptor cu pui si ciuperci

  1. Lăsați hribii într-un bol cu apă fierbinte să se hidrateze pentur câteva minute.
  2. Preîncălziți cuptorul la 200 grade.
  3. Încingeți câteva linguri cu ulei d emăsline într-o tigaie mai mare.
  4. Rumeniți bucățile de pui peste care adăugați hribii scurși de excesul de apă. Păsatrați apa în care au fost ținuți.
  5. Adăugați ciupercile proaspete și usturoiul.
  6. Turnați vinul și apa de la hribi, apoi lăsați să fiarbă la foc mic până când carnea est efragedă.
  7. Separat fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
  8. Adăugați smântâna peste amestecul de pui, aduceți în punctul de fierbere și îndepărtați de pe sursa de foc.
  9. Potriviți gustul cu sare și piper.
  10. Adăugați spaghetele scurse peste sos, amestecați bine compoziția.
  11. Adăugați trei sferturi din cantitatea de parmezan și busuiocul.
  12. Trnasferați preparatul într-un vas termorezistent pentru cuptor.
  13. Presărați restul cantității de parmezan pe deasupra și coaceți până când capătă o textură crocantă.
  14. Repartizați în farfurii și serviți cu un strop de ulei de măsline și parmezan după preferință.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

paste_la_cuptor_cu_pui_si_ciuperci.jpg

  • 20 g hribi uscați
  • 4 pulpe de pui, dezosate și fără piele, tăiate bucățele
  • sare
  • pipe măcinat
  • 2 căței usturoi, feliați
  • 35650 g ciuperci proaspete ( champignon )
  • 200 ml vin alb
  • 450 g spaghete
  • 500 ml smântână
  • 200 g parmezan ras
  • câteva frunze busuioc
Ușor crocante, aromate și sățioase, această rețetă de paste vine la fix pentru întreaga familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE