1. Fierbe pastele în apă cu sare și pune-le la scurs într-o sită.
2. Între timp, încinge o lingură cu ulei într-o tigaie wok și rumenește carnea de porc feliată cât mai subțire împreună cu usturiul tocat mărunt
3. Când carnea este aproape gata, stropește-o cu vin, presară sare și piper după gust, adaugă ardeiul feliat și mai lasă pe foc 5-10 minute.
4. Adaugă deasupra pastele linguini scurse, presară verdeața tocată mărunt și stropește cu ulei de măsline. servește imediat.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
400 g linguini
300 g mușchi de porc
50 ml vin alb
1 ardei gras roșu
1 cățel de usturoi
1 legătură de pătrunjel verde
ulei de măsline
piper proaspăt măcinat
sare
Un prânz sau o cină rapidă, gustoasă și spornică în compania oamenilor dragi.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu