Mâncăruri

Paste linguini cu porc

1.    Fierbe pastele în apă cu sare și pune-le la scurs într-o sită.
2.    Între timp, încinge o lingură cu ulei într-o tigaie wok și rumenește carnea de porc feliată cât mai subțire împreună cu usturiul tocat mărunt
3.    Când carnea este aproape gata, stropește-o cu vin, presară sare și piper după gust, adaugă ardeiul feliat și mai lasă pe foc 5-10 minute.
4.    Adaugă deasupra pastele linguini scurse, presară verdeața tocată mărunt și stropește cu ulei de măsline. servește imediat.
credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

linguini_cu_porc_478699239_mica.jpg

400 g linguini
300 g mușchi de porc
50 ml vin alb
1 ardei gras roșu
1 cățel de usturoi
1 legătură de pătrunjel verde
ulei de măsline
piper proaspăt măcinat
sare

Un prânz sau o cină rapidă, gustoasă și spornică în compania oamenilor dragi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE