1. Pune la fiert pastele în apa clocotita cu un praf de sare si un strop de ulei si fierbe-le conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care lasa-le la scurs.
2. Piseaza fin usturoiul, semintele de pin, busuiocul. Adauga acestui amestec câte putin ulei si amesteca pâna obtii o pasta. La sfârsit, presara parmezan si potriveste gustul de sare.
3. Scurge bine tonul, paseaza-l cu furculita si adauga maioneza, caperele, sare si piper.
4. Umple jumatate dintre cochilii cu sos pesto si restul cu pasta de ton. Serveste pe frunze proaspete de spanac sau de salata.
credit foto: Photoland/Profimedia
500 g paste-scoici
1 cutie de ton în suc propriu
2 linguri cu maioneza
1 lingurita de capere
6 catei de usturoi
2 legaturi de busuioc
2 linguri cu seminte de pin
1 lingurita cu parmezan
ulei de masline
piper
sare
Adaugă comentariu