Home » Paste spirale gratinate

Paste spirale gratinate

1.Fierbe pastele spirale în apă cu sare confrom instrucţiunilor producătorului.

2.Îndepărtează pieliţa de pe cârnaţi şi toacă-i mărunt. Separat, dă brânza pe răzătoarea mare.

3.Unge cu unt o formă termorezistentă şi pune la bază un strat de paste spirale scurse de apă. Presară carnea mărunţită, brânză rasă, piper şi sare după gust. Repetă operaţiunea şi dă la cuptorul încins câteva minute, doar cât pastele spirale să se gratinaze apetisant.

Credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

paste_spirale_gratinate_mi.jpg

300 g spirale

2 cârnăciori semiuscați picanți

200 g brânză cheddar

unt

piper

sare

Pastele spirale gratinate nu-s deloc greu de pregătit şi, unde mai pui, merg perfect cu un pahar cu vin roşu… O reţetă rapidă şi grozavă pentru cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.