1.Fierbe pastele spirale în apă cu sare confrom instrucţiunilor producătorului.
2.Îndepărtează pieliţa de pe cârnaţi şi toacă-i mărunt. Separat, dă brânza pe răzătoarea mare.
3.Unge cu unt o formă termorezistentă şi pune la bază un strat de paste spirale scurse de apă. Presară carnea mărunţită, brânză rasă, piper şi sare după gust. Repetă operaţiunea şi dă la cuptorul încins câteva minute, doar cât pastele spirale să se gratinaze apetisant.
Credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
300 g spirale
2 cârnăciori semiuscați picanți
200 g brânză cheddar
unt
piper
sare
Pastele spirale gratinate nu-s deloc greu de pregătit şi, unde mai pui, merg perfect cu un pahar cu vin roşu… O reţetă rapidă şi grozavă pentru cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu