Adu Italia la masă în doar 20 de minute cu o porție de paste în stil venețian.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 2 cepe roșii, tăiate
- 1 lingură ulei de măsline
- 200 g paste tip fusilli
- 4 lingurițe oțet balsamic
- 2 lingurițe stafide
- 4 lingurițe capere
- 2 linguri nuci de pin prăjite
- 140 g frunze de spanac
Modalitate de preparare:
- Gătiți ceapa în ulei de măsline până când începe să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
- Fierbeți paste conform instrucțiunilor de pe cutie.
- Adăugați oțetul balsamic, stafidele, caperele și o parte de semințele de pin.
- Amestecați și lăsați să se distribuie aromele pentru încă 1 minut.
- Adăugați spanacul și stingeți cu câteva linguri de apă de la paste.
- Scurgeți pastele și încorporați-le în amestecul de ceapă și spanac.
- Distribuiți în boluri și serviți cu restul semințelor de pin rămase.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu