- Într-o tavă de copt așezați păstrăvii.
- Asezonați cu sare și piper, plus 1 lingură cu ulei de măsline.
- Tăiați lămâia în felii și așezați-o în tavă.
- Introduceți tava în cuptor.
- Puneți cartofii într-un litru de apă să fiarbă.
- Într-un castron amestecați hreanul cu muștarul, zeama de la lămâie și sare.
- Combinați cu iaurtul degresat.
- Presărați frunzele de cimbru împreună cu fulgii de migdale peste pește.
- Introduceți din nou tava în cuptor și mențineți până când capătă o culoare aurie.
- Adăugați frunzele de salată tocate mărunt împreună cu frunzele de mentă și mazărea congelată peste cartofi.
- Asezonați cu sare și piper.
- Lăsați pe foc câteva minute până când mazărea este gata.
- Serviți alături de pește și sosul de muștar.
Credit Foto: Fotolia/ Eskymaks
Poza principala
- 4 păstrăvi întregi ( evișcerați )
- ulei măsline
- 1 lămâie
- 1 legătură cimbru
- 50 g fulgi de migdale
- 600 g cartofi noi
- 2 salate verzi mici
- 1 legătură mentă proaspătă
- 300 g mazăre
Pentru sos:
- 2 lingurițe hrean ras
- 1 linguriță muștar
- jumătate lămâie
- 4 linguri iaurt
- 10 frunze mentă
Pestele este intodeauna o alegere gustoasă. La fel și această rețetă cu păstrăv copt servit cu sos de muștar și mentă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu