Home » Mâncăruri » Pastrav copt
Mâncăruri

Pastrav copt

  1. Într-o tavă de copt așezați păstrăvii. 
  2. Asezonați cu sare și piper, plus 1 lingură cu ulei de măsline.
  3. Tăiați lămâia în felii și așezați-o în tavă.
  4. Introduceți tava în cuptor.
  5. Puneți cartofii într-un litru de apă să fiarbă.
  6. Într-un castron amestecați hreanul cu muștarul, zeama de la lămâie și sare. 
  7. Combinați cu iaurtul degresat. 
  8. Presărați frunzele de cimbru împreună cu fulgii de migdale peste pește.
  9. Introduceți din nou tava în cuptor și mențineți până când capătă o culoare aurie.
  10. Adăugați frunzele de salată tocate mărunt împreună cu frunzele de mentă și mazărea congelată peste cartofi.
  11. Asezonați cu sare și piper.
  12. Lăsați pe foc câteva minute până când mazărea este gata.
  13. Serviți alături de pește și sosul de muștar.

   Credit Foto: Fotolia/ Eskymaks

Poza principala

pastrav_copt_cu_cartofi_mazare.jpg

  • 4 păstrăvi întregi ( evișcerați )
  • ulei măsline
  • 1 lămâie
  • 1 legătură cimbru
  • 50 g fulgi de migdale
  • 600 g cartofi noi
  • 2 salate verzi mici
  • 1 legătură mentă proaspătă
  • 300 g mazăre

 Pentru sos:

  • 2 lingurițe hrean ras
  • 1 linguriță muștar
  • jumătate lămâie
  • 4 linguri iaurt 
  • 10 frunze mentă

 

Pestele este intodeauna o alegere gustoasă. La fel și această rețetă cu păstrăv copt servit cu sos de muștar și mentă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE