Home » Mâncăruri » Păstrăv cu smântână
Mâncăruri Vegetarian & vegan

Păstrăv cu smântână

1.Se şterge bine păstrăvul cu un şervet.

2.Se pune la fiert smântâna cu sarea, se pune păstrăvul şi se fierbe în jur de 10 minute.

3.Dupa ce s-a fiert se adaugă mărar, tarhon, piper. Se dă un clocot .

4.Se serveşte cu mămăliguţă.

Detalii si contact pe Casa Liliana sau pe  Chefbuzu

Poza principala

pastrav_mica.jpg

păstrăv: 2 buc (300 g)
smântână: 350 g
mărar
tarhon
sare
piper

Parte din proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat la restaurantul “Bucătăraşul cel dibaci”
Numar de portii
2
Video Embed
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE